×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Müzikseverler çok özlemişti

Normalleşme kararlarıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sanatseverleri açık hava konserleriyle buluşturmaya devam ediyor. 

Yaşam 27/06/2021 16:18 27/06/2021 16:18

A- A+

Geçtiğimiz hafta oda müziği konserleri ile Eskişehirlilere konser coşkusunu yaşatan Büyükşehir Belediyesi bu hafta Cuma günü oda müziği, Cumartesi günü ise alternatif müzik ile rock müziği birleştiren Oğuz Sırmalı ve orkestrasını Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro Sahnesi’nde ağırladı.

Unutulmaz anlar yaşadılar

Koronavirüs vakalarındaki artış sebebiyle sahne etkinliklerine ara veren Büyükşehir Belediyesi, normalleşme kararları ve hava şartlarının düzelmesiyle sanatseverler için konser programlarına başladı. 25 Haziran Cuma günü 16.00’da Oda Müziği Konseri, Cumartesi günü saat 14.00’de Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro’da dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Alternatif Rock Konseri, ücretsiz ve pandemi kuralları gereği seyirci kapasitesinin üçte bir oranına uygun şekilde gerçekleştirildi. 

Sanatseverler için çaldılar

Cuma günü gerçekleştirilen Oda Müziği Konseri’nde keman sanatçıları Hilal Tüzel, Volkan Kovancısoy, Canan Dalgaç ve Serkan Tokman, viyola sanatçıları Ozan Irmak ile Nezih Dikicigiller, viyolonsel sanatçıları Pınar Turhan, Gülçin Gül, flüt sanatçısı Burak Yücesoy ve obua sanatçısı Pelin Hamamcıoğlu sahne aldı. Sanatçılar LuigiBoccherini ve GustavHolst’un eserlerini Eskişehirli sanatseverler için seslendirdi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024