×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir'in şehir magandaları iş başında

Fevziçakmak Mahallesi’nde vatandaşların kullanımına sunulan bir adet piknik masası, bank ve çocuk salıncağı çalındı.

Yaşam 25/06/2021 16:46 25/06/2021 16:47

A- A+

Tepebaşı Belediyesi’nin Fevziçakmak Mahallesi’nde vatandaşların kullanımına sunduğu bir adet piknik masası, bank ve çocuk salıncağı, kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Ayrıca parkta bulunan kullanım alanlarına da zarar verildi.

Şehir magandaları tahrip ediyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak hedefiyle hayata geçirilen uygulamalar arasında bulunan parklar, şehir magandaları tarafından tahrip ediliyor. Son olarak Fevziçakmak Mahallesi Eryiğitler ve Güleç Sokak arasında bulunan parkta, bir adet piknik masası, bank ve çocuk salıncağı, kimliği belirsiz kişiler tarafından yerinden sökülerek çalındı. Parkta bulunan masalara da zarar verildiği tespit edildi.

Vatandaşın parası ile yapılıyor

 Belediye yetkilileri, Tepebaşı halkının ödemiş oldukları vergilerle hizmete dönüşen uygulamaların, kendini bilmeyen kişilerce tahrip edilmesi ya da çalınmasının, tüm kenti zarara uğrattığını vurguladı. Fevziçakmak Mahallesi sakinleri de yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti. Yetkililer, sunulan hizmetlere ve ortak kullanım malzemelerine herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, çalınan piknik masası, bank ve çocuk salıncağının, yenilerinin hizmete sunulacağını kaydetti.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024