×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ormanspor Mehmet Demirezen ile imzaladı

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele etmek için iddialı bir kadro hazırlığı yapan Eskişehir Ormanspor, transfer çalışmaları doğrultusunda prensipte anlaştığı Mehmet Demirezen ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Spor 17/06/2021 11:49 17/06/2021 11:50

A- A+

Eskişehir Ormanspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, milli takımımızın değişilmez oyuncularından Mehmet Demirerzen ile anlaştığını açıkladı. 

Başkan Temel: Mehmet’e inancımız tam

Düzenlenen imza töreninde katılan kulüp Başkanı Recep Temel, yaptığı açıklamalarda, “Mehmet’in hem Milli Takım hem de Beşiktaş’ta yaptıkları ortada önümüzdeki sezonda hedeflerimiz doğrultusunda aynı özveriyi göstereceğine inancımız tam. Kendisine aramıza hoş geldin diyoruz” dedi. 

Menajer Özoğlu: Bize katkı sunacağından şüphemiz yok

Takımın menajeri Osman Özoğlu, imza töreninde yeni transferi Mehmet’i değerlendirerek, “Mehmet Demirezen’in tecrübesi ve oyun kalitesi  ile bize pozitif anlamda katkılar sunacağından şüphemiz yok, Kendisine başarılı ve sakatlık olmadan bir sezon geçirmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Mehmet Demirezen: Güzel işlere imza atmak en büyük arzumuz

Milli oyuncu Mehmet Demirezen ise sözleşmeyi imzaladıktan sonra, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Eskişehir Ormanspor ailesine katılmaktan çok mutluyum. Önümüzdeki sezon geçmiş sezonlarda olduğu gibi Eskişehir’in coşkulu seyircisi ile güzel işlere imza atmak en büyük arzumuz olacak.”

Mehmet Demirezen, 1988 tarihinde Ankara’da doğdu. 2005-2006 sezonunda Ankara İl Özel İdare’de hentbola başlayan Demirezen, Maliye Milli Piyango ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde forma giydi. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş Mogaz Takımımız ile sözleşme imzaladı. Türk Milli Takımı’nda da forma giyen başarılı pivot Mehmet Demirezen, 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda yer alacak.
 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024