×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ormanspor transfer atağında

Önümüzdeki sezon ilimizi Hentbol Süper Lig’de temsil edecek olan Eskişehir Ormanspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Spor 16/06/2021 16:01 16/06/2021 16:02

A- A+

Geçtiğimiz günlerde kadrosuna Ramazan Döne ve Alican Göçmen’i katan Ormanspor, milli kaleci Taner Günay ile sözleşme imzaladı. 

Ormanspor’dan yapılan açıklamada, dış transfer çalışmaları doğrultusunda prensipte anlaştığı milli takımın kalesinde değişmez isimler arasında yer alan Taner Günay ile resmi sözleşmeyi imzalandı.

Başkan Temel: Taner’i aramızda görmekten mutluyuz

Ligde iddialı olmak ve Avrupa kupalarına katılma hedefleri doğrultusunda gerçekleşen transferin imza töreninde yer alan kulüp Başkanı Recep Temel, “Eskişehir’de gerçekleşen Milli Takım kampı esnasında tanışma fırsatı bulduğum Taner’le bir ortak noktamız daha oldu Samsun Bafralı olmamızın yanı sıra Eskişehir Ormansporlu olduk. Onu aramızda görmekten mutluyuz. İnşallah hem onun için hem de bizim içinde güzel bir sezon olur” diye konuştu.

Sportif Direktör Albayrak: Bize büyük güç katacak

İmza töreninde hazır bulunan Ormanspor Sportif Direktörü Burçin Albayrak, yaptığı açıklamada, ”Hedeflerimiz belli, bu doğrultuda Taner bize büyük güç katacak. Eskişehir Ormanspor ailesi olarak geçen sezon yakaladığımız havayı bu sezonda devam ettirip hedeflediğimiz başarılara ulaşmak en büyük arzumuz, Kendisine tekrar hoş geldin diyoruz ve sakatlık olmadan başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Taner: Ormanspor’da olmaktan mutluyum

Ormanspor’un yeni kalecisi Taner Günay ise imza sonrası şu ifadeleri kullandı: “Türk Hentbolünde önemli bir yere sahip Eskişehir’de Ormanspor çatısı altında olmaktan mutluyum, Çalışmalarımız, arzumuz hedeflerimizin gerçekleşmesi yönünde olacak. Rabbim bize sezon sonuna mutlu bir şekilde erişmeyi inşallah nasip eder. Şimdiden herkese başarılı, sakatlık olmadan bir sezon diliyorum.”

En iyi kaleci seçildi

1986 yılında Samsun'da doğan Taner Günay hentbola Bafra Belediyespor’da başladı. Çeşitli kategorilerde 100’den fazla kez milli takım kalesini koruyan Taner 2005 - 2017 arası Ankara BŞB Spor’un takım kaptanlığını yaptı. 2017 yılında Beşiktaş Aygaz'a transfer olan Taner, 2011-2012 ve 2012-13 sezonlarında ligin en iyi kalecisi seçildi.
 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024