×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sağlık Sen Eskişehir, ESOGU'nün yetkili sendikası oldu

Sağlık Sen Eskişehir Şubesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)Üniversite Hastanesinin yetkili sendikası oldu. ESOGÜ Üniversite Hastanesi'nde oda açılışı gerçekleştirildi.

Gündem 28/06/2021 15:43 28/06/2021 15:46

A- A+

Sağlık Sen Eskişehir Şubesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)Üniversite Hastanesinde oda açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşma yapan Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal: "Sendikal mücadelemizde üyelerimize daha ergonomik hizmet vermek amacıyla bugün sendika odamızın açılışını önemsiyor, bir başlangıç diyor ve hastane yönetiminin yapıcı tavrından dolayı sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum. Herkese ve her şeye rağmen bizlere inanan, güvenen tüm çalışanlarımıza teşekkürü borç bilirim. Sağlık-Sen olarak dünya coğrafyasında emeğin, ekmeğin, alın terinin, onurun, din-dil-mezhep ayrımı gözetmeden mazlumun, mağdurun hakkını savunmaya devam edeceğiz. Bize güç veren değerli üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve tüm temsilcilerimize teşekkür ediyorum."  dedi.

"Bundan sonra da sorunları bizler çözeceğiz"

Sağlık Sen Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Köksal: "İlimizde Sağlık Sen olarak toplam 5017 üyeye ulaştık. Diğer sağlık iş kolunda faaliyet gösteren 40 sendikaya uzak ara fark attık. Üyelerimizin destekleri ile yorulmadan, sıkılmadan sağlık çalışanlarımızın sorunları ile ilgilenmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar tüm sorunları Sağlık Sen olarak biz çözdüysek, bundan sonrada sorunları bizler çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024