×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Şampiyonlar bu havuzdan çıkıyor

Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme eğitimleri ve antrenmanlar aralıksız devam ediyor. Olimpiyatlara hazırlanan Sümeyye Boyacı ile Sudem Denizli başta olmak üzere 6 farklı kulüpten milli sporcuların Kentpark’ta antrenman yapıyor.

Spor 29/03/2021 15:27 30/03/2021 11:58

A- A+

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının yanı sıra Eskişehir’deki havuz sıkıntısı nedeniyle farklı kulüplerden elit sporcular da antrenmanlarını Kentpark’ta gerçekleştiriyor. Temiz havuz sertifikasına sahip olan Büyükşehir Belediyesi Kentpark Yüzme Havuzu pandemi döneminde de kurallara uyarak özel sporculara ev sahipliği yapıyor. ‘Şampiyonlar Bu Havuzdan Çıkar’ sloganı ile yarışmalara hazırlanan farklı kulüplerden sporcular, antrenörleri eşliğinde kendilerine ayrılan saatlerde havuzdan faydalanıyorlar. 


Şampiyonların havuzu


Pandemi öncesinde havuzdan 2 bine yakın kişinin faydalandığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, olimpiyatlara hazırlanan Sümeyye Boyacı ile Sudem Denizli başta olmak üzere 6 farklı kulüpten milli sporcuların Kentpark’ta antrenman gerçekleştirdiğini ifade ettiler. Pandemi sürecinde kentteki diğer havuzların kapalı olması nedeniyle Kentpark’ta antrenmanlarını sürdürdüklerini ifade eden Osmangazi Üniversitesi Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, Eskişehir Su Sporları Kulübü, ENKA Spor Kulübü ve Galatasaray Spor  Kulübü yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi’ne destekleri dolayısıyla teşekkür ettiler.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024