×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

SEV’den Büyükerşen’e ziyaret

‘’Sivrihisar’da yetişen üzüm çeşitlerinin, sebze ve meyvelerin ‘yok olamaması’ konusu masaya yatırıldı.

Gündem 01/04/2021 11:01 01/04/2021 11:02

A- A+

Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV) Başkanı Bekir Kalır ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. ‘’Sivrihisar’da yetişen üzüm çeşitlerinin ve Sivrihisar’a özgü sebze ve meyvelerin ‘yok olamaması’ için, Belediye ve Eskişehir’deki Üniversitelerin Ziraat Fakülteleri ile birlikte neler yapılabileceği’’ üzerinde duruldu. SEV Başkanı kalır pandemi sürecinde kendirlini kabul eden başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

Ziraat Fakültesi ile görüşecek

Ziyarette SEV Başkanı Bekir Kalır, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vakfımızın çalışmaları hakkında Büyükerşen hocamıza bilgi verdim. Görüşmemiz olumlu ve samimi bir ortam içerisinde gerçekleşti. Büyükerşen hocamız; ‘Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi’nin, Sivrihisar’da bir çalışma yapması için, ESOGÜ Rektörü ile görüşme yapacağını’ ifade etti’’ dedi.

Merhum Naci Şakar unutulmadı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, ''Ziyaretten memnun kaldım. Vakfın çalışmalarını yakından takip ediyorum'' dedi. Eski başkan Naci Şakar’ın hem Sivrihisar hem de Eskişehir için çok kıymetli bir isim olduğunu belirten Başkan Büyükerşen, Bekir Kalır ve yönetimine başarı dileğinde bulundu. Ziyaret sonunda; SEV Başkanı Bekir Kalır, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e Atatürk portresi takdim etti.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024