×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz

Türkiye Kamu Sen kuruluşunun 29. yıldönümü coşkusunu yaşıyor. İl Temsilcisi Haydar Urfalı, “sevdamızdan asla vazgeçmeyiz” dedi.

Gündem 24/06/2021 09:33 24/06/2021 09:33

A- A+

Türkiye Kamu Sen’in federasyon olarak kuruluşunun 29’uncu yılında bir açıklama yapan İl Temsilcisi Haydar Urfalı, “Kurulduğumuz gün, kırmızı çizgilerimiz ne ise bugün de o çizgilerimiz aynıdır. Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu bu vatanın milli ve manevi değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız

 Urfalı  kuruluşlarının 29’uncu yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Bir avuç Türkiye sevdalısı, hak mücadelesi için ant içmiş vatanseverle çıkılan yolun 29. yılındayız.  Kamu çalışanlarını insanca yaşamasını sağlayacak ücrete kavuşturmak, milli gelirin adil dağıtılması ve Türk Milletinin değer yargılarına sahip çıkmak amacıyla Türkiye Sevdalılarının kurduğu Türkiye Kamu-Sen, duruşuyla ve verdiği güvenle kamu çalışanlarının gönlündeki yerini bugün de koruyor. “Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız” prensibini amaç edinen Türkiye Kamu-Sen’in 29. yaşı kutlu olsun” dedi.

Mülakatla değil hak eden yönetici olmalı

 Urfalı açıklamasında özetle şu görüşlere yer verdi; “Hiçbir hakkın kolay verilmediği bir ülkede kamuda sendikal hak almak elbette kolay olmamıştı. Mahkeme salonlarında, Meclis kapılarında, Bakanlıkların önünde ve sokaklarda, meydanlarda eylemlerle geçen 29 yıl... Bugün kamuda kazanılan birçok hak o zamanlar verilen çetin mücadele neticesinde kazanılmıştı.  Kamu çalışanlarının adil şartlarda çalışabilmesi ve hak ettiğini alması için mücadele ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarını ülke menfaatleri doğrultusunda ve adalet anlayışıyla yöneteceklerin, hak ederek bu kadrolara gelmesini sağlamak ekmek kavgamız kadar önemlidir. Liyakatsizliğin ve adam kayırmacılığın en büyük zararını 15 Temmuz günü acı bir şekilde gördük. Bunun içindir ki “yönetici akademisi” kurulmasını istiyoruz. Mülakatla değil, sınavla hak edenin hak ettiği kadrolara gelmesini amaçlıyoruz.”

Her türlü ihanete karşı mücadele edeceğiz

İl Temsilcisi Urfalı açıklamasının son bölümünde de; “Kurulduğumuz gün, kırmızı çizgilerimiz ne ise bugün de o çizgilerimiz aynıdır. Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu bu vatanın milli ve manevi değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. İçerden ve dışarıdan gelecek her türlü ihanete karşı mücadele edeceğiz, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir, daha güçlü bir Türkiye bırakmak için, elimizden geleni yapacağız. Adaletten sapanları adalete davet edeceğiz. Çalışanlar arasında ayrımcılık yapanlarla, memurları devletin sırtında bir yükmüş gibi gören zihniyetle mücadelemizi inançla sürdüreceğiz. Bizi bu yoldan hiçbir güç döndüremeyecektir. Yolumuz hak ve adalet yoludur. Düsturumuz hakça bölüşümdür” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024