×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sosyal belediyeciliğin önemi ortaya çıktı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt salgın döneminde sosyal belediyeciliğin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını söyledi.

Gündem 15/06/2021 15:28 15/06/2021 15:46

A- A+

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kendisini ziyaret eden CHP yöneticileriyle yaptığı görüşmede yaptığı değerlendirmede sosyal belediyecilik vurgusu yaptı. İl Başkanı Recep Taşel ile CHP İl Kadın kolları Başkanı Fikriye Söğütlü ve İl Gençlik kolları Başkanı Cem Diler’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Kurt merkezi hükümetin pandemi sürecini iyi yönetemediğini söyledi.

Sosyal devletin görevi

Bu dönemde sosyal devletin yapması gereken birçok şeyi tüm engelleme girişimlerine rağmen CHP’li belediyelerin yaptığını söyleyen Başkan Kurt, “CHP’li belediyeler olarak sosyal belediyecilik yapmaya, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Fakirin fukaranın yanında olmak sosyal devletin görevidir, ancak onlar bu görevi yerine getirmiyorsa, biz sosyal belediyeciliğin gereğini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sanayi hammadde sıkıntısı yaşayabilir

 Ziyarette konuşah CHP İl Başkanı Rcep Taşel ise her dört kişiden birinin icralık olduğunu esnafın da ekonomik olarak çok zor durumda olduğunu kaydetti.  “Pandemi nedeniyle ertelenmiş talep sanayide bir miktar hareketlilik yaratıyor, ama o tarafta da hammadde sıkıntısı var. Önümüzdeki aylarda sanayi ve üretim büyük sıkıntıya girecek” diyen Taşel, ülkenin ekonomisinin giderek bozulduğuna dikkat çekti. Başkan Kurt, ziyaretleri için CHP Eskişehir İl Yönetimine teşekkür etti.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024