×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Su sıkıntısı çözüme kavuştu

ESKİ gerçekleştirdiği sondaj çalışması ile Sevinç Mahallesi’nde yaşanan içme ve kullanma suyu sorununu çözüme ulaştırıyor.  

Yaşam 23/05/2021 13:18 23/05/2021 13:21

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ), yeni sondaj kuyusu su kaynağı ile Sevinç Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısının önüne geçiyor. 

Kısa süre sonra su mahalleye ulaşacak

Özellikle yaz aylarında büyük su sıkıntısı çekilen Odunpazarı ilçesi Sevinç Mahallesi’nde ESKİ Genel Müdürlüğü sondaj kuyusu çalışması gerçekleştirdi. Verimli ve kaliteli suya ulaşan ESKİ ekipleri, sondaj sonrası yapılması gereken enerji ve dağıtım hattı çalışmalarına da ağırlık vererek kısa bir süre sonra suyun mahalleye ulaşmasını sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.   Mahalle sakinleri olarak sondaj sonucunda sağlıklı suya ulaşılmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Sevinç Mahallesi Muhtarı Tekin Işlı, başta Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere çalışmalarda emeği geçen ESKİ ekiplerine teşekkür etti.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024