×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Tam kapanma fırsat oldu 

Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve kırsalda sorumlu olduğu yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaşam 04/05/2021 17:22 04/05/2021 17:29

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve kırsalda sorumlu olduğu yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Kırsalda yapılan çalışmaların yanı sıra sokağa çıkma yasakları ile birlikte kent merkezindeki çalışmalara hız verdi.

Tam kapanma işleri kolaylaştırdı

17 günlük sokağa çıkma yasağı ile birlikte kent merkezinde araç trafiğinin daha az olduğu günlerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yasakları fırsata çevirerek bulvar ve caddelerde onarım çalışmalarına hız verdi. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı ve Hatboyu-1, Sivrihisar-2, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddelerinde yol onarım çalışmalarını tamamlayan ekipler, 2 Eylül Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarı’nda ise tretuvar onarımı yaptı. 17 günlük tam kapanma sürecinde cadde ve bulvarlarda mevsim şartları el verdiği sürece çalışmalarına devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, hem kırsalda hem de kent merkezinde yol bakım ve onarımının yapıldığı bölgelerde sürücüleri, trafik işaretlerine uymaları konusunda uyardı.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024