×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Tarih konuşmalarına Sunata katılacak

“Çerkes diasporası ve Suriyeli  mülteciler” konusunda çalışmaları olan Doç.Dr .Ulaş Sunata tarih konuşmalarına konuk oluyor.

Kültür Sanat 24/05/2021 17:56 24/05/2021 17:57

A- A+

Tepebaşı Belediyesi ve Tarih Vakfı iş birliğinde düzenlenen Tarih Konuşmaları’nın 15’incisi, “Kafkasya’dan Göçler ve Çerkes Diasporası” adlı söyleşi ile devam edecek.

 Online etkinlik düzenlenecek

Tarihe ilgi duyan vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen etkinliğin 15’incisi de koronavirüs nedeniyle online olarak gerçekleşecek. “Kafkasya’dan Göçler ve Çerkes Diasporası” başlıklı Tarih Konuşmaları’nın moderatörü Prof. Dr. Kemal Yakut, konuğu iseTürkiye'den giden göçlerin yanı sıra “Türkiye’deki Diasporalar” başlıklı bir proje kapsamında Çerkes diasporası ve Suriyeli mülteciler üzerine araştırmalar yapan  Doç. Dr. Ulaş Sunata olacak. Söyleşiye katılmak isteyen tarih severler, etkinliğin QR kodunu ya da “tepebasi.bel.tr/etkinlikler.asp” sayfasında bulunan linki kullanabilecek. Etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube hesabı “tepebasibld” kanalından da canlı olarak yayınlanacak. Söyleşi, 28 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da gerçekleşecek.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024