×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Tezgah sayısı arttı, vatandaşlar mutlu esnaf mutlu

Odunpazarı 71 Evler Mahallesi'nde günlerdir tartışma konusu olan semt pazarında pazarcıların sayısı artıyor.

Gündem 08/08/2021 13:08 08/08/2021 13:09

A- A+

Odunpazarı 71 Evler Mahallesi' de semt pazarı kurulması konusunda tartışmalar sürerken,  Cumartesi günleri kurulan pazarda tezgah açanların sayısının arttığı belirtildi. 

Pazarcılar Odasının 71 Evler mahallesinde açılan pazarı engellemeye çalışmasına vatandaşlar  tepki göstermişti.  Emek mahallesinde kurulan pazara gitmek için 2 kilometre yol yürümek zorunda kaldıklarını söyleyen mahalle sakinleri, Pazarcılar Odası’nın tavrına tepki göstererek, Emek Pazarı'nı ve çevredeki manav ile marketleri boykot edeceklerini söyledi. Sadece 71 Evler mahallesinde kurulacak pazardan alışveriş yapacaklarını kaydeden mahalle sakinleri, 71 Evler’de pazarın kurulması için çaba gösteren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Pazarcı esnafı da 71 Evler mahallesinde kurulan pazardan memnun olduklarını ifade ederek, halka hizmet için çaba gösterdiklerini söyledi.

Odunpazarı Belediyesi de tezgâh açan pazarcı esnafına destek amacı ile 71 Evler mahallesinde kurulan pazar yerinde şapka, pilav ve ayran dağıttı. Pazar yerinde düzenlenen pilav ikramına, vatandaşlar ve pazar esnafı büyük ilgi gösterdi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024