×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Turhanoğlu’ndan sert eleştiriler

Ak Partili Pınar Turhanoğlu büyükşehir  belediyesine sert eleştiriler yönelterek, “aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?” dedi.

Yaşam 16/05/2021 13:35 16/05/2021 13:37

A- A+

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu, sert eleştirilerde bulunarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi: “Hemşerilerimizin sağlığını daha ne kadar hiçe sayacaksınız?

Gücüyener,yaptığı açıklamada  “ESKİ sağlığımız ile oynuyor. Son olarak Alpu ilçemizde musluklardan ilaç bulaşmış sapsarı su aktı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESKİ, içme ve kullanma suyumuzu sağlıklı bir şekilde bize ulaştırmakla görevli. Fakat bu görevi yerine getiremediği aşikâr. ESKİ görevini yerine getirmiyor. Sorumluluk da üstlenmiyor, hatalarından ders almıyor” dedi. 

 Hangi önlemleri aldınız?

Siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?”diyen Turhanoğlu, “Alpu’da çeşmelerden zehir aktı Vatandaşlar diledikleri gibi suya bir şeyler karıştırabiliyor mu? Şebeke suyuna ulaşmak, bir şeyler katmak, halk sağlığı ile oynamak bu kadar kolay mı?” sorusunu yöneltti. Turhanoğlu daha sonra şunları söyledi, “Toplamda 500 aboneye hizmet veren şebeke hattının yapımını tamamlayan ekipler Fevzipaşa ve Yunusemre Mahallelerine Mahallesine su verebilmiş. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ personeline teşekkür etmiş. Bu açıklamaları kabul etmek mümkün değil.  İddia ettiğiniz gibi ise olay, bugün ya da gelecekte yine herhangi bir vatandaşın şebeke suyuna ilaç karıştırma riski var mı? Bunu nasıl önleyeceksiniz? Nasıl önlemler aldınız?”


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024