×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ulaşım planı değişiyor, müzeler açılıyor

Büyükşehir Belediyesi de normalleşme adımları atmaya başladı. Toplu taşıma ve müzeler ile parklar ile ilgili yeni kararlar alındı.

Yaşam Gündem 02/06/2021 15:27 02/06/2021 15:28

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın Haziran ayı normalleşme kararları doğrultusunda ulaşım planlarında değişikliğe gittiğini ve müzeler ile parkları hizmete açtığını sosyal medyadan duyurdu.

Müzeler ve parklar açılıyor

Normalleşme kararları ile birlikte Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kent Belleği Müzesi ve Canlı Tarih Sahnesi 1 Haziran itibariyle pandemi koşullarına uyularak sınırlı sayıda ziyaretçi kabul etmeye başladı. Açıklamada Kentpark, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı başta olmak üzerine sorumluluğunda bulunan parkların da tekrar açıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi, Masal Şatosu, Bilim Deney Merkezi ve Hayvanat Bahçesinin açılma tarihleri ve koşulları ile ilgili bilgilendirmenin ileriki günlerde yapılacağını ifade etti. Genelge kapsamında belediye çalışma saatlerinin 10.00-16.00 olduğunu açıklayan yetkililer, tramvay ve otobüslerin güncellenmiş saat ve güzergâh bilgilerinin www.eskisehir.bel.tr adresinden edinilebileceğini ifade etti.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024