×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yağışlar Eskişehir'i terk etmiyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Eskişehir için yağış uyarısında bulundu. Öğleden sonra bazı ilçelerde sağanak yağış bekleniyor.

Yaşam 07/06/2021 12:54 07/06/2021 12:56

A- A+

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir ve bazı ilçeler için sağanak yağış uyarısı yaptı.  Alınan bilgiye göre geçtiğimiz haftaya göre 1 ila 3 derece artış gösteren hava sıcaklıkları 22 derece civarında seyredecek. Yağışların ise hafta boyunca aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.

Gece saatlerinde 5 ilçede yağış var

Eskişehir ve çevresinde etkili olan bulutlu havanın öğleden sonra yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakması bekleniyor. Gece saatlerinde ise Eskişehir'in Alpu, Beylikova, Mihalıççık, Sivrihisar ve Günyüzü ilçeleri civarlarında sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Yağışların yer yer etkili olması sebebiyle üreticilerin dikkatli olmaları da isteniyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024