×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yeni Akçayır’a yeni depo

ESKİ kent merkezi ve kırsal mahallelerde içme ve kullanma suyu hattı ve su deposu yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yaşam 16/06/2021 15:28 16/06/2021 15:29

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, (ESKİ) kent merkezi ve kırsal mahallelerde içme ve kullanma suyu hattı ve su deposu yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yaz aylarındaki sıkıntı bitecek

Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızı sağlıklı içme ve kullanma suyuna kavuşturmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor. ESKİ ekipleri, Tepebaşı ilçesi Yeni Akçayır Mahallesi’nin su kaynağında iyileştirme yaparak,  yeni depo yapımını tamamladı. Mahallenin içme ve kullanma su deposu kapasitesini artıran ekipler vatandaşların yaz aylarında su sıkıntısı yaşamasının önüne geçmiş oldu. 

Eski depo yetersiz kalıyordu

Yapılan hizmetlere yönelik düşüncelerini dile getiren Yeni Akçayır Mahallesi Muhtarı Ercan Taş, “Eski su depomuz, mahallemizde yaşanan nüfus artışından dolayı yetersiz gelmeye başlamıştı. Yeni içme suyu deposunun yapılması için ESKİ Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettik. Kısa bir sürede yeni içme ve kullanma suyu depomuz ile terfi hattı yapıldı. Eski Genel Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalardan sonra mahallemizde su sorunu yaşanmadı. Yeni Akçayırlılar olarak yapılan çalışmalardan çok memnunuz. ESKİ ekiplerine mahalle halkı adına teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024