×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yeni kavşak düzenlemesi yapıldı

Trafik akışının iyileştirilmesi, yaya ve trafik güvenliğinin sağlanması için Yunusemre Caddesi’nde kavşak düzenlemesi yapıldı.

Yaşam 26/04/2021 15:36 26/04/2021 15:39

A- A+

Büyükşehir Belediyesi trafik akışının iyileştirilmesi, yaya ve trafik güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler son olarak, Yunus Emre Caddesinin yaklaşık yüz elli metrelik kesitinde çalışma yapıldı.

Geometrik düzenleme yapılıyor

Kent merkezi ve kırsalda mevsim koşullarının iyileşmesi ile yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının rahatlaması için kavşak çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler son olarak, Yunus Emre Caddesinin yaklaşık yüz elli metrelik bir kesiti ile Yunus Emre Caddesi-Hasan Polatkan Caddesi-Sivrihisar 1 Caddesi kavşak alanında geometrik düzenleme çalışmaları yaptı. Bu düzenleme ile trafik akışının iyileşmesini, trafik güvenliğinin artırılmasını, yaya geçişlerinin daha erişilebilir olmasını amaçlayan ekipler, çalışmaların sonrasında yapılacak peyzaj çalışması ile de bölgeye modern bir görünüm kazandıracaklarını belirttiler.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024