×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Yönetimin başı dertten kurtulmuyor

TFF 1. Lig'de geri sayıma geçen Eskişehirspor’da yönetimin başı FİFA dosyaları ile dertte.

Spor 27/03/2021 17:04 29/03/2021 22:21

A- A+


 Transfer yasakları, puan silme ve küme düşürme tehdidi dosyaları yüzünden büyük sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor’da bu dosyalara bir yenisi daha eklendi. 


190 Bin Euro alacağı var


Eskişehirspor’da yarım sezon forma giyen Milinkoviç  FİFA’dan transfer yasağı cezası aldırarak kulübün kapısını çaldı. Siyah-kırmızılı kulüpten 190 bin Euro alacağı bulunan Marko Milinkovic FIFA yoluyla transfer cezası gönderdi. Bu şok haberle sarsılan yönetim oyuncunun avukatı ve menajeriyle temasa geçip söz konusu borcun yapılandırılması için girişimlere başladı.  Eskişehirspor yönetiminin girişimlerine Milinkoviç’in nasıl bir tepki vereceği ise henüz bilinmiyor. 


Devre arasında ayrıldı


Sırp orta saha oyuncusu, 2018-2019 sezonu başında Halil Ünal yönetimi tarafından takıma imza attırılmış ancak transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle o sezonun ikinci yarısında forma giymeye başlamıştı. 32 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun devre arasında yönetimin ödeme planlarını kabul etmeyerek Giresunspor' un yolunu tutmuştu. 


FİFA’da baş ağrıtan 6 dosya var


Marko Milinkovic dosyası ile birlikte Eskişehirspor'un mevcut durumda FIFA'da bulunan 6 yasaklı dosyası bulunurken, diğer dosyalar ve borçlu olunan miktarlar şu şekilde: Ruud Boffin (410 bin Euro), Cristian Tanase (400 bin Euro), Anel Hadzic (220 bin Euro), Nzuzi Toko (180 bin Euro), Henri Bienvenu (180 bin Euro).  Yönetim, FIFA dosyalarına çözüm bulmaya öncelik verirken, önemli bir gelir beklenen fidan kampanyasından elde edilecek bağışlarla, küme düşürme, puan silme ve transfer yasağı tehlikesi bulunan dosyaları kapatmayı amaçlıyor.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024