×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Alpu onu çok seviyor. Murat TEPE gittiği yerlerde başkan gibi karşılanıyor.

Murat TEPE Alpu'da Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adayı olarak canla başla çalışıyor

Siyaset 26/12/2023 14:16 26/12/2023 14:17

A- A+

Soner GÜNCAN / Eskişehir

Murat TEPE Alpu'da Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adayı olarak canla başla çalışıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Alpu Belediye Başkan Aday Adayı Murat Tepe Alpu'da bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları referans göstererek, siyasi çalışmalarına hız kattı. Alpulluların gönlünü daha adaylığı duyulmadan önceki dönemde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kazanmış olan Murat Tepe, taraflı tarafsız herkesi heycanlandırıyor.

Alpullular yüksek sesle söylüyor "Murat Tepe'yi istiyoruz!"

Gerek çiftçilik hayatında gerekse Ziraat Odası Başkanlığı yapmış olduğu dönemde Alpu'daki hemen herkese dokunmuş, dertleriyle dertlenmiş, sorunları ile ilgilenmiş ve bunlara çözüm üretmiş her yaştan insanın sevdiği, değer verdiği, kıymet verdiği Murat Tepe, gerek dürüstlüğü, gerek çalışkanlığı, gerekse Alpu'ya olan karşılıksız sevdasıyla seçim öncesinde ön plana çıkan tek aday.

Her yaştan insanın Belediye Başkanı olarak görmek istediği birçok farklı siyasi görüşe sahip olan insanın üzerinde mutabık kaldığı Murat Tepe; Milliyetçi Hareket Partisi'nin parlayan bir değeri olarak Alpu'ya hizmet etmeye hazırlanıyor.

Uzun süredir yapmış olduğu çalışmalar, elindeki veriler ışığında bilimsel projeler ile Alpu'nun kalkınmasında, kültürel yapısına katkı sağlayacak, ekonomisine hız katacak, esnafından çiftçisine, gencinden ihtiyarına tüm Alpulluları mutlu edecek projeleri ile göreve hazır olduğunu ispatlıyor.

Alpu; Cumhur ittifakı ruhuyla, Milliyetçi Hareket Partisi'nin aday adayı Murat Tepe ile yol yürüdüğünde, öncesinde kaybettiği seçimleri tekrar kazanıp, Alpu'nun bir proje merkezi haline dönüşmesini bekliyor.

Birçok adayın başvuru yaptığı aday adaylığı sürecinde bariz bir şekilde ön plana çıkan Murat Tepe; Alpu için büyük bir fırsat.

Mesele sadece seçim kazanmak değil mesele bu seçimlerle beraber "Alpu ne kazanacak?" bunu iyi düşünmek gerekiyor hem Cumhur ittifakının seçimi kazanabileceği hem de Alpu'nun tamamının kazanabileceği tek aday Murat Tepe görünüyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024