×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Kurt’tan Bayram mesajı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Bayramı mesajında İsrail’in Mescid-i Aksa'daki saldırısını kınadı.

Yaşam 12/05/2021 22:53 12/05/2021 22:57

A- A+

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında bayramların insanlar arasındaki sevgi ve dostluğu pekiştirdiğini belirten Başkan Kurt, yaşanan zor günlerin sağlığın her şeyden önemli olduğunu bir kez daha hatırlattığını söyledi. Mesajında İsrail’in Mescid-i Aksa'daki saldırısına da değinen Başkan Kurt, İsrail’i kınadı. 

Hain saldırıyı kınıyorum

Başkan Kurt mesajında şu sözlere yer verdi: “Değerli hemşerilerim, hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Sevginin, saygının, kardeşliğin ve barışın simgesi olan bayramlar, insanları birbirine daha çok yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygular etrafında birleştiren; aile ve dostluk bağlarını güçlendiren en özel günlerdendir. Ramazan Bayramı öncesinde İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları yüreklerimizi dağladı. Bu hain saldırıları şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Uluslararası toplum bir an önce bu zulme karşı harekete geçmeli, Uluslararası Ceza Mahkemesi yaşanan bu hukuksuzluk karşısında görevini yapmalıdır.

Uyarıları dikkate alalım çağrısı

Kıymetli hemşehrilerim, bu bayramda da ne yazık ki aile büyüklerimiz ve sevdiklerimiz ile bir araya gelemeyeceğiz. Lütfen, koronavirüs salgını ile ilgili bilim insanlarının uyarılarını dikkate alalım. Daha sağlıklı günler ve güzel bayramlarda buluşmak üzere… Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024