×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Milletvekili Günay’dan bayram mesajı

Ak Parti Milletvekili Günay Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “sabrımızla sağlıklı günlere kavuşacağız” dedi.

Yaşam 12/05/2021 22:50 12/05/2021 22:50

A- A+

“Ramazan ayı sabır, ibadet, rahmet, bereket ve şifa ayıdır. Müslüman âleminin gönlünde büyük ve coşku ile geçen aydır. Kadir Gecesi ile bin aydan daha hayırlı olan aydır. Kur’an-ı Kerim’in insanlığa hediye edildiği aydır” diyen Ak Parti Milletvekili Emine Nur Günay  vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Güzel günler vurgusu

Günay mesajında, “Bu senede maalesef sevdiklerimizden uzak geçireceğimiz bir bayram olması durumu hepimizin yüreğini burkarken, özellikle büyüklerimizi düşünerek onların kıymetini bilerek sağlıklarına önem veriyor olmamız Beni ayrıca gururlandırıyor. Ramazan ayında oruç tutarak hem sıhhat bulup hem sabır gösterdik. İnşallah bayramına eriştiğimiz bu günlerde bu  Covid- 19  döneminde sabrımızla daha sıhhatli sağlıklı günlere kavuşacağız. Güzel günler ve kutlayacağımız bayramlar çok yakın” dedi.

Mescid-i Aksa saldırısını kınadı

Günay bayram mesajında  Mescid-i Aksa’ya yapılan İsrail saldırısına da dikkat çekerek, “Bu mübarek ay, gün ve gecelerde müslüman kardeşlerimize ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da ibadet ederken göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla saldıran İsrail akerlerini şiddetle kınıyor, tüm dünyayı mazlumların yanında olmaya davet ediyorum. İsrail saldırılarında şehit olan Filistinlilere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilerim” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024