×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Beylikova’nın aydınlık yüzü

Beylikova Mehmet Avdan İlkokulu öğrencileri gerçekleştirdikleri e twinning projesi ile ilçenin adını duyurmayı başardılar.

Eğitim 28/05/2021 10:05 28/05/2021 10:12

A- A+

LET’S READ AND SHARE “HAYDİ OKU VE PAYLAŞ!” sloganı ile Beylikova Mehmet Avdan İlkokulu Öğretmenleri Sunay Kırdök, Burcu Erdem Kılıçaslan  Sabriye Tutal ile Odunpazarı ilçesi Vali Sami Sönmez İlkokulu  Öğretmenleri Engin Kırdök , H. Hilal Kılıçaslan ve  Derya Güvercin,ile projeye başlayan öğretmenler, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflerken aile okuma saatleri etkinliği ile öğrencilerin rol modeli olan ailelerini de projeye dahil ederek okuma alışkanlığını geniş kesimlere yaymayı da hedefliyor.

Rafadan tayfa yapımcısıyla buluştular

Proje katılımcıları Burdur, Kütahya, Bulgaristan ve İtalya’dan katılan ortaklarla birlikte yürütülen LET’S READ AND SHARE adlı e twinning projesi kapsamında Nisan ayında birçok farklı etkinlik düzenlediler.   Bu çerçevede katılımcılar “Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında kitapları zevkle okunan, filmleri keyifle izlenen, 7'den 70'e her kesime hitap eden Rafadan Tayfa yapımcı ve yönetmeni İsmail Fidan ile buluştu. Öğrencilerin heyecan ve merakla sorduğu sorulara cevap veren İsmail Fidan, Rafadan Tayfa hakkında bilinmeyenleri anlattı.  

Rol modeli gerçek kahramanlar

Nisan ayının diğer konuğu, Antropolog ve yazar Suat Turgut ile online görüşme gerçekleştiren öğrenciler; rol model alacakları gerçek kahramanlar, değerler eğitimi ve sağlam karakterli bireylerin oluşmasında izlenecek yollar üzerine keyifli bir program gerçekleştirdi.  Son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında proje ortağı olan tüm öğretmen ve öğrenciler Radyo programcısı ve sokak müzisyenliği yapan Dj Murat Peker ile keyifli vakit geçirdiler. Şarkılar söyleyip dans ettiler. Mayıs Ayı için projeye katılan yerli ve yabancı tüm öğrencilerle birlikte hikaye yazmayı hedefleyen öğretmenlerimiz proje yolculuklarına minik yazarlar keşfederek devam etmek istiyorlar.  
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024