×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Böyle cüret görülmedi

Sivrihisar’da faaliyet gösteren maden ocağına motosikleti ile gelerek hırsızlık yapan kişi suçüstü yakalandı.

Asayiş 10/06/2021 11:36 10/06/2021 11:39

A- A+

Motosikleti ile maden ocağından hırsızlık yaparken Jandarma asayiş ekipleri tarafından yakalanan 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir’de bulunan L tipi cezaevine gönderildi.

Araçların akülerini çalarken yakalandı

Konuyla ilgili olarak Jandarma ekiplerinden yapılan açıklamada, “ Sivrihisar İstiklalbağı Mahallesinde faaliyet gösteren Madencilik işletmesinin şantiyesinden hırsızlık teşebbüsünün olduğu ihbarını alan Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri olaya anında müdahale etmiştir. Maden işletmesinde bulunan iş makinasının akülerini sökmeye çalıştığı esnada Jandarma ekiplerini fark eden şüpheli yanında bulunan av tüfeği ile havaya ateş ederek kaçmaya çalıştığı esnada Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerince tüfeği ile birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmış, suçta kullanılan Av tüfeği ve motosiklete el konularak muhafaza altına alınmıştır” denildi.

4 Bin 369 TL idari para cezası kesildi

Yakalanarak adli makamlarca cezaevine gönderilen Ö. K isimli şahsın ayrıca ruhsatsız av tüfeği bulundurmaktan 900 TL ve sokağa çıkma yasağını ihlalden de 3 Bin 469 TL idari para cezası ile cezalandırıldığı da öğrenildi.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024