×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Destek yok, yönetim yok, hareket yok

28 Haziran’a kadar divan kuruluna emanet edilen Eskişehirspor ‘da ancak divan kurulu da isyan noktasına geldi.

Spor 26/06/2021 11:38 26/06/2021 11:39

A- A+

Eskişehirspor’da Divan Kurulu üyeleri de isyan noktasına geldi. Dün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek adeta isyan etti. Şimşek Eskişehirspor ile ilgili olarak kurulun çalışmalarını sürdürdüğünü de ifade ederek, “Mehmet Şimşek olarak yazıyorum! Hiç bir destek yok, yönetim listesi yok, pazartesi kongre var şehrin birlik olup hareketlenme ihtimali yok, hala direnen konuyu anlamak istemeyen kişiler var @TFF_Org da çözüm yok, durum ne diyen yok” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Divan kurulu ne yapıyor?

Şimşek Sosyal medya hesabından ayrıca; Divan Kurulu’nun çalışmaları ile bilgilerde verdi. Eskişehirspor’u etiketleyerek, “Divan kurulu ne yapıyor?” sorusunu soran Şimşek; “  Yönetim listesi oluşmadığı için #Eskişehirspor ‘un kayyuma düşmesini engellemeye çalışıyor. Boş oturmak yerine transfer tahtası için 83 kişiden imza toplamaya çalışıyor. Alınan 60 imza ile yönetim listesi oluşmasını cazip hale getirmeye çalıyor” dedi.

Yanlış bilinen şehir efsaneleri

Şimşek ayrıca Eskişehirspor’da yönetim oluşmadığı takdirde oluşabilecek durumları da içeren şehir efsanelerini de, “Yanlış bildikleriniz” başlığı altında şöyle sıraları; “  #Eskişehirspor kapanırsa ya da amatöre düşerse borçlar silinmiyor. Kongre tarihi transfer sezonu tarihi ile aynı değil transfer sezonu devam ediyor . Transfer tahtası açılmazsa oynaya bilecek bir kadro yok.Ağaç kampanyasında para yok.”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024