×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

ESİAD’tan iki isim yönetime seçilmeyi başardı

Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu Genel Kurulu 24 Haziran 2021 tarihinde Bursa’da yapıldı. 

Gündem 27/06/2021 12:42 27/06/2021 12:44

A- A+

Yapılan Genel Kurulda Eskişehir’i temsilen Eskişehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nden Kenan Işık ve Kamil Emeksiz Yönetim Kuruluna seçildi. 

Eskişehir’i entegre edeceğiz

MARSFED Yönetim Kurulu seçiminde ESİAD Başkanı Kenan Işık, MARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, Kamil Emeksiz Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilerek ilk defa Eskişehir MARSİFED Federasyonunda 2 üye ile temsil hakkını elde etti.  MARSİFED Genel Kurulu sonrası görüşleri açıklayan Kenan ışık, ESİAD ve Eskişehir olarak, bölgesel ve ulusal iş dünyası platformlarında daha etkili ve aktif çalışmaya başladıklarını, öncelikle şehir ve bölgenin iş birliktelikleri ile daha da gelişimi için ulusal ve uluslararası zeminde tüm iş platformları ile Eskişehir’i daha fazla entegre ederek değer üretmeye devam etmek için çalışacaklarını belirtti. ESİAD’ın da içinde olduğu ve 25 Haziran 2021 tarihinde Genel Kurulunu yapan TÜRKONFED Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nda da artık Eskişehir’in ilk defa 3 kişi ile temsil edildiğine dikkat çekti.

Birikim ve kabiliyetler değerlendirilecek

ASİAD Başkanı Işık,“Eskişehir olarak, küresel ve ulusal dengelerin değişimi ile gelinen son noktada sahip olunan birikim ve kabiliyetler ile şehrin dinamiklerinin doğru yönlendirilmesi ve yönetilmesi durumunda önemli fırsatların ortada olduğunu ve bunların hızla değere dönüşebilme ihtimalinin bulunduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.  ESİAD olarak daha gençleşerek güçlenen yapısı ve Yönetim Kurulu ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm paydaşların aktif katılımı ile birlik ve beraberlik içinde olacaklarını vurgulayan Işık, sonuca odaklı bir anlayışla değer üreten şehrin bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024