×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Diri’den alacaklılara çağrı

ETB Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor’da Divan Kurulu’nun  çalışmalarıyla ilgili olarak “Divan kurulunun 15 günü var. Eğer imzalar toplanırsa bir yönetim kurulması için şehre çağrıda bulunacak eğer imzalar toplanmazsa 15 gün sonra kayyum atanacak..” dedi.

Spor 14/06/2021 15:19 14/06/2021 15:20

A- A+

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, mali ve yönetimsel anlamda oldukça zor günler geçiren Eskişehirspor’da yönetimi geçici süreliğine eline alan Divan Kurulu’nun çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Diri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulüpten alacaklı olanların kulübün yaşaması için imza vermesi gerektiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: 

“350 milyon borç, Lisanlı oyuncumuz kalmadı. Tüm oyuncular serbest kalıyor, Transfer yasağı, -30 puan silme cezası, Küme düşme cezası, Yeni Eskişehirspor çalışmalarına başlayanlar, Aday yok ve bu sorumluluğu kaldırabilecek kimse de yok.

Şehrin ileri gelenlerinin bir bölümü “Yeni Eskişehirspor kurulsun bu takımı kimse kurtaramaz artık” diye hemfikir olmuş durumda. Yara çok büyük kolay kapanacak gibi değil ama bakın hala direnmeye devam ediyoruz. Birçok oyuncu TFF de alacaklarını almaya başladı. Kulüp yaşadığı sürece herkes alacağını alır. Gelin imza verin aksi halde Eskişehirspor kapanacak.

Divan kurulunun 15 günü var. Eğer imzalar toplanırsa bir yönetim kurulması için şehre çağrıda bulunacak eğer imzalar toplanmazsa 15 gün sonra kayyum atanacak.

Belki insanlara inandırıcı gelmiyor ama Takım kapanıyor diye Yönetim çıkmadı diye Kayyum geliyor diye x bir kişi gidip tesislerden TV buzdolabını alıyor. Batan geminin malları gibi bir ortam var. Alt yapıya bile transfer yasağı var ve alt yapı binası da yıkılmış durumda alt yapı binamızda artık yok. Durum çok kötü.

Tüm alacaklı arkadaşlar, inanın son 15 gün! Eğer imzalar toplanıp üzerine liste oluşmazsa Kulüp kapanacak. Ve inanın İmzaları toplamak kadar yönetim oluşturmakta çok zor. Herkes bu pandemi sürecinde ekonomik olarak çok etkilendi. Neredeyse herkesin İşleri bozuk. Doğal olarak herkes önceliğini işine veriyor. Hepinizin bu kulüpte emeği var hakkı var ama buradan sesimizi duyan herkes lütfen birbirine ulaşsın. Bir an önce İmzaların toplanması lazım aksi halde hepimiz kahrolacağız.”
 

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024