×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Düğün salonu sahipleri sevinemedi

Yaklaşık 1.5 yıldır kapalı olan düğün salonları ve eğlence mekanı sahipleri yeni kararlar ışığında açılmanın buruk sevincini yaşıyorlar.

Yaşam 02/06/2021 09:17 02/06/2021 09:18

A- A+

Covid-19 salgını ile birlikte ülkemizde yaşanan kapanma süreçlerinden en fazla olumsuz etkilenen kesinlerden birisi düğün salonu sahipleri. Son gelişmeler konusunda  eskisehirgazete.com’a  açıklama yapan bir salon sahibi  “Söylenecek çok şey var ancak, bugün için bizler buna da şükür ” şeklinde konuştu.  

Salgının başladığı andan itibaren işyerlerini kapatmak ve çalışanlarının büyük bölümüne ücretsiz izin vermek  zorunda kalan bir  işyeri sahibi ise “Bizim işlerimizin beklediği gibi bir karar değil. Ancak yine de buna şükür demek zorundayız. Bu süreç bizim sektörümüz için gerçekten çok büyük sıkıntılara sebep oldu” değerlendirmesinde bulundu.

Nasıl toparlayacağız bilmiyoruz

Düğün salonları ve eğlence sektörünün,  yaşanan kısıtlamalar sebebiyle çok ağır sınavdan geçtiğinin altını çizen sektör temsilcileri, “Sürecin doğru yönetilemediği şuradan belli; kına yasak, düğün serbest.  Müşterimizin ayın 3’ünde kınası var yasak ama ayın 4’ünde düğünü var o serbest. Tam anlamıyla kafa  karıştırıcı bir tavır. Bu tür hazırlıklar en az 10 gün öncesinden açıklansın ki insanlar davetiye mi bastıracak, davetiye mi dağıtacak karar verebilsinler. Alınan açılma kararının buruk sevincini yaşıyoruz. Nasıl toparlanacağız, nasıl kayıplarımızı telafi edeceğiz bizlerde bilmiyoruz. Gerçekten yaşadığımız olumsuzluklardan sonra alınan kararların şaşkınlığı içerisindeyiz” şeklinde açıklama yaparak durumu da net olarak özetlemiş oldu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024