×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Meclis’inde Kıbrıs ittifakı

Odunpazarı’ndan Kıbrıs’a kardeşlik köprüsü kuruluyor. Odunpazarı; Lefke ve Mehmetçik belediyeleri ile kardeş şehir oluyor.

Yaşam 02/06/2021 09:22 02/06/2021 09:23

A- A+

Odunpazarı Belediyesi 2021 yılı Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı 11’inci Birleşim 1’inci Oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Başkanlığında gerçekleştirildi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanan Nikah Salonu, meclis toplantısı öncesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Meclis toplantısı için gelenler ise salona HES kodları kontrol edilerek ve ateşleri ölçülerek alındı.

Kardeş şehir için Başkan Kurt’a tam yetki

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddeleri arasında yer alan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefke ve Mehmetçik Belediyeleri ile Odunpazarı Belediyesi arasında kardeş belediye olunması ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Görüşme sonunda ilgili iş ve işlemlerin yürütülmesi için Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’a yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024