×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

 Eksi 25’ten çocuk köyü projesi

Eksi 25 Derneği ile Odunpazarı Belediyesi  arasında “Eksi 25 Çocuk Köyü Projesi Uygulama ve İş Birliği” protokolü imzalandı. 

Eğitim 09/06/2021 14:36 09/06/2021 14:38

A- A+

Odunpazarı Belediyesi, çocuklara yönelik hak temelli ve çocukları güçlendirmek için yaptığı çalışmalarıyla bilinen Eksi 25 Derneği ile “Eksi 25 Çocuk Köyü Projesi Uygulama ve İş Birliği” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında Gültepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Odunpazarı Halk Merkezi’nde Eksi 25 Derneği’ne bir yer tahsis edilecek ve dernek bu merkezde Odunpazarı Belediyesi ile birlikte çocuklar için çalışmalar yapacak. 

Çocuk dostu belediye

Daha önce ‘Resimli Çocuk Hakları Kitabı’ bastırarak çocuklara anlayabilecekleri şekilde haklarını anlatan; okul öncesi eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu söyleyerek kreş ve çocuk merkezleri açan Odunpazarı Belediyesi, ‘Çocuk Dostu Belediyecilik’ çalışmalarına bir yenisini ekledi. Belediye, çocuklar ile ilgili yaptığı çalışmalarla bilinen Eksi 25 Derneği ile “Eksi 25 Çocuk Köyü Projesi Uygulama ve İşbirliği Protokolü” imzaladı. Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları (TANAP-SEİP) kapsamında desteklenen “Eksi 25 Çocuk Köyü Projesi” protokolü için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un makamında imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine, Başkan Kurt ve Eksi 25 Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Karakaya katıldı. 

Bilimsel düzeyde çalışılacak

İmzalanan Eksi 25 Çocuk Köyü Projesi Uygulama ve İş Birliği Protokolü kapsamında, Gültepe Mahallesi’nde bulunan Üniversite Evleri Sosyal Tesis Binasında yapımı tamamlanan Odunpazarı Halk Merkezi’nin birinci katı Eksi 25 Derneğine tahsis edilecek. Eğitimde iş birliğine yönelik yapılacak her türlü çalışmada çocuğun üstün yararı gözetilecek. Çalışmalar bilimsel alan yazınına uygun olarak gerçekleştirilecek. 


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024