×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Engelliler montaj atölyesine tam not

Tepebaşı Belediyesi ve EOSB işbirliği ile hayata geçirilen engelliler montaj atölyesine CHP ekonomi masasından tam not.

Yaşam Ekonomi 04/06/2021 13:59 04/06/2021 14:00

A- A+

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) iş birliğiyle hayata geçirilen Engelliler Montaj Atölyesi’ni ziyaret eden CHP’li milletvekili heyeti, merkez çalışmalarını yerinde inceledi. CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, engelli bireylerin istihdamını sağlayan çalışmalarından dolayı Başkan Ataç’ı tebrik etti.

CHP heyeti montaj atölyesinde

CHP Ekonomi Masası için Eskişehir’e gelen CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İzmir Milletvekili Bedri Serter ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da Tepebaşı Belediyesi ve EOSB iş birliğinde hayata geçirilen Engelliler Montaj Atölyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde konuk heyete Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer eşlik etti. Başkan Ataç CHP’li milletvekillerine merkezi tanıtarak bilgiler aktardı.

Başkan Ataç: Hobi değil istihdam

Engelli bireylerin istihdamı için sürdürülen çalışmalardan bahseden Ataç, “Engelli bireylerimizin için ‘hobi değil, istihdam’ ilkesi ile çalışıyoruz. Bu anlamda somut sonuçlar aldığımız en önemli projelerimizden biri olan İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyemizi 2014 yılında faaliyete geçirdik. Açıldığı günden bu yana Eskişehir’de zihinsel ve bedensel yetersizliği bulunan bireyler ve aileleri için bir umut olurken bireylerin gösterdiği gelişim ve başarı ile de dikkat çekmeyi sürdürüyor. Şuanda 27 öğrencinin bulunduğu merkezde bireylerimiz, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalardan gelen demonte parçaları birleştirerek hem fiziksel becerilerini geliştiriyor hem de sosyal yaşama dahil oluyor” sözlerini kullandı.

“Ahmet Başkan benim ikinci babam”

Gezi sırasında söz alan Engelliler Montaj Atölyesi öğrencilerinden Kaan Berke Ceylan da “Burada arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Ahmet Ataç Başkanımız ve Nadir Küpeli Başkanımızdan Allah razı olsun. Ahmet Başkan benim ikinci babam” dedi. Tepebaşı Belediyesi’nin engelli bireylerin istihdamına yönelik projelerini çok beğendiklerini ifade eden CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve beraberindeki milletvekilleri de Başkan Ataç’ı tebrik etti. Ziyaret, öğrenciler ile birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024