×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Erzak kolileri muhtarlıklara teslim edildi

Koronavirüs eylem planı çerçevesinde hayırseverlerin bağışladığı erzak kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor.

Yaşam 31/05/2021 15:17 31/05/2021 15:19

A- A+

Koronavirüs  ile Mücadele Eylem Planı kapsamında salgının yayılmasını önlemek için birçok önlem alan ve bu süreçte ihtiyaç sahiplerine de sosyal yardımlarını arttıran Büyükşehir Belediyesi, başlattığı destek uygulamasında hayırseverlerin satın aldığı paylaşım kolilerini muhtarların da desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, ‘Şehir Paylaşmaktır’ diyerek https://market.eskisehir.bel.trweb sitesi üzerinden ve Üretici Marketlerden paylaşım kolisi satın alan vatandaşların desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Esnaf odaları ve dernekler aracılığıyla pandemi sürecinden etkilenen esnaflara ulaşan Büyükşehir Belediyesi, muhtarlar ile organize bir şekilde çalışarak mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerini de tespit ederek paylaşım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Hayırseverlere teşekkür

Desteğin Bahçelievler, Güllük, Orhangazi, Emek, Esentepe, Ertuğrulgazi, Dede, Alanönü, Orta, Erenköy Büyükdere Mahalleleri ile devam edildiğiniifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, uygulamaya destek geldikçe tüm mahalle muhtarları ile çalışmanın yürütüleceğini belirttiler. Şehir Paylaşmaktır destek uygulaması sayesinde hem ihtiyaç sahiplerinin hem de üreticinin yüzünün güldüğünü ifade eden mahalle muhtarları ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve hayırseverlere destekleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024