×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Adaylar için ücretsiz kurslar düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi’nden POMEM sınavları için parkur desteği talep eden gençlere ücretsiz parkur kursu devam ediyor. 

Yaşam Gündem 31/05/2021 15:31 31/05/2021 15:32

A- A+

her yıl yüz binlerce üniversite öğrencisinin başvuruda bulunduğu Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) için Büyükşehir Belediyesi’nden parkur desteği talep eden gençlere Büyükşehir Belediyesi, başlattığı ücretsiz kurs ile destek olmayı sürdürüyor. 

Kurslar salondan açık alana taşındı

Kursa katılan polis adaylarının fiziki mülakattan başarı ile döndüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Polis adayları için açmış olduğumuz ücretsiz POMEM kursumuz pandemi döneminde tam kapanma kapsamında spor salonlarının kapatılmasıyla, Osmangazi Spor Sahasında devam ediyor.  Kursumuzda sınavı tamamlayan 20 erkek öğrencimiz fiziki mülakat sınavını başarı ile tamamladı. Kadın adayların Haziran ayında olacak sınavı için parkur çalışmasına Osmangazi Spor Sahasında devam eden antrenörlerimiz 30 kadın aday ile hafta içi her gün 09.00-11.00 saatleri arasında ısınma, sprint koşuları ve parkur antrenmanları gibi birçok farklı metot ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor” dedi. 

Emeği geçenlere teşekkür

Fiziki mülakatı başarı ile tamamlayarak kadın adaylara psikolojik destek vermek için çalışmalara katılan erkek adaylar, “Antrenörlerimizin verdiği büyük destek sayesinde mülakatlarda iyi dereceler elde ettik. Bu kursu açarak bizlere destek veren başta Büyükşehir Belediyesi’ne tüm emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sınava katılacak kadın arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdiler. Antrenmanlarına devam eden kadın polis adayları ise çalışmalar sayesinde oldukça yol kat ettiklerini ve fiziki mülakata hazır olduklarını belirttiler.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024