×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehirspor diye bir şey kalmaz 

Eskişehirspor’da yönetimi devralan Divan Kurulu’nda yardımcılık görevinde bulunan Mehmet Şimşek, siyah-kırmızılın önündeki tehlikeleri bir kez daha hatırlattı. 

Spor 12/06/2021 16:30 12/06/2021 16:31

A- A+

Eskişehirspor’un dün düzenlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’unda herhangi bir başkan adayı çıkmaması nedeniyle oluşturulan ve yönetimi geçici süreliğine eline alan Divan Kurul’unda Başkan Ali Çelikoğlu’nun yardımcılığına seçilen Mehmet Şimşek, eski futbolcuların imza vermeyip transfer tahtasının kaldırılamaması durumunda son 10 yılda kulüpte görev yapan tüm yöneticilerin Eskişehirspor’un borcunu ödemek zorunda kalacağını belirtti. 

“Gün, birlik günü”

Kulübün eski yönetici Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ben bir son kez uyarayım da… Eski futbolcular imza vermez ve transfer tahtası açılmazsa buna bağlı olarak Eskişehirspor yönetim listesi oluşmazsa Eski futbolcu alacağı diye bir şey kalmaz. Ben dahil son on yılda yöneticilik yapmış yaklaşık 500 kişi borç öder. Niye yazdım.. Her dönemin ve her yönetimin arasının iyi olduğu futbolcular var Kimse kimseyi etkisi altında bırakmasın hatta yardımcı olsun Gün birlik günü, gün şehir olduğumuzu hatırlama günü. Son on beş gün” ifadelerini kullandı. 

Eskişehirspor’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’una dün ara verilmiş ve 28 Haziran saat 16.00’da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde tekrar yapılmasına karar verilmişti.
 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024