×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hızlan ve ekibinden Mihalıççık çıkarması

Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Başkanı Ahmet Hızlan ve yönetim kurulu üyeleri birlikte Yunus Emre’nin mezarını ziyaret etti. 

Yaşam 13/06/2021 11:22 13/06/2021 11:23

A- A+

‘Yunus Emre ve Türkçe Yılı’ kapsamında; Kızıl Elma Turan Derneği Başkanı Ahmet Hızlan ve yönetim kurulu üyeleri; ilk önce Mihalıççık Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı’yı ve Belediye Başkanı Haydar Çorum’u makamlarında ayrı ayrı ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Ahmet Hızlan ve yönetim kurulu üyeleri hem Kaymakam Katırcı hem ‘de Çorum ile ilçenin sorunları ile geliştirilebilecek ortak projeler üzerine görüş alışverişi yaptılar. Başkan Hızlan Kaymakam Katırcı ve başkan Çorum’a birer plaket takdim etti.

Ahi Evran’ı da unutmadılar

Dernek Başkanı Ahmet Hızlan, ‘’Ziyaret ettiğimiz makamlarla birlikte, ilerleyen günlerde Eskişehir ile ilgili verimli ortak proje çalışmalarımız olacaktır. Ayrıca Doğumunun 850. Yılı olan 2021 yılı UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alınan Ahi Evran; Ahilik geleneğini yansıtmak, bilgeliğin hikmetle ticaretin ahlakla buluştuğunu göstermek için çaba sarf etmiştir’’ dedi.

Yunus’un başında Kur’anı-ı Kerim okundu

Daha sonra şiirleriyle insan ve doğa sevgisi, hoşgörü, kardeşlik ve barış kavramlarını sade bir Türkçe ile anlatan Bizim Yunus; kabri başında Eskişehir Türk Diyanet Vakıf-Sen Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Musa Açar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı. Kızılelma Turan Derneği yöneticileri de, Bizim Yunus; kabri başında hazır bulundular.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024