×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kapanma bitti caddeler doldu taştı

18 günlük tam kapanmanın ardından başlayan kademeli normalleşme kararıyla sokağa çıkan vatandaşlar bilindik görüntüler oluşturdu.

Yaşam 18/05/2021 10:06 18/05/2021 10:07

A- A+

Bir yıldan fazla zamandır devam eden covid-19 salgınıyla ilgili artan vaka sayılarının 70 binlere çıkması üzerine hükümet tarafından alınan tam kapanma kararının sona ermesinin ardından dün cadde ve sokaklarda bilindik görüntüler vardı. 

Kapanmanın ardından sokaklar doldu

18 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından yasakların kademeli olarak kaldırılmasıyla ilgili olarak alınan kararın üzerinden saatler geçmeden vatandaşlar adeta cadde ve sokaklara akın ettiler. Özellikle Eskişehir’in en bilindik caddeleri Hamamyolu, Adalar mevkii ve İki Eylül Caddesi ile Köprübaşı’nda dikkat çeken kalabalıklar yeni bir kapanmayı davet eder görüntü oluşturdu. Özellikle Hamamyolu üzerindeki mağazaların giriş ve çıkışlarında yaşanan sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan görüntüler şaşırttı. İşyeri görevlilerinin aldıkları önlemlere rağmen zaman zaman sosyal mesafenin kaybolması 18 günlük kapanmanın olumlu etkilerini alıp götürebilecek gibiydi.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024