×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ramazan’da yalnız kalmadılar

Odunpazarı Aşevi, Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara tamam kapanma sebebiyle evlerinde sıcak yemek servisi yaptı.

Yaşam 18/05/2021 10:12 18/05/2021 10:12

A- A+

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürdü.  Tam kapanmanın olduğu günlerde de çalışmalarına devam eden Aşevi, kapanma nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşların yemeklerini evlerine götürdü.  

Halk Market’te devrede

Koronavirüs salgını, yaşanan ekonomik kriz, Ramazan Ayının ve tam kapanmanın aynı günlere denk gelmesi, zaten ekonomik olarak sıkıntı çeken ailelerin durumunu daha da kötüleştirdi.  Odunpazarı Belediyesi, yaşanan olumsuz tablodan etkilenerek ocakta tenceresini kaynatamaz duruma gelen ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Halk Market ve Aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatan Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek desteği sağladı. 

Korona hastalarına da hizmet

Hijyenik bir ortamda hazırlanarak, paketlenen sıcak yemekler, belediye ekipleri tarafından her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürüldü. Aşevi, Ramazan Ayı boyunca her gün 3 bin kişiye iki öğün sıcak yemek ulaştırdı. Aşevi, sıcak yemek dışında yüzlerce ihtiyaç sahibine temel gıdalardan oluşan erzak paketleri de dağıttı. Aşevi, koronavirüs nedeniyle karantina altına alınan vatandaşlara da sıcak yemek desteğini sürdürdü. Karantina altında olan ve Aşevinden talepte bulunan vatandaşların evlerine, belediye ekipleri tarafından her gün iki öğün sıcak yemek götürüldü.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024