×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kent sorunları masaya yatırıldı

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ziyarette bulundu. Ziyarette kent sorunları görüşüldü.

Siyaset 31/05/2021 15:34 31/05/2021 15:35

A- A+

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de faaliyet gösteren siyasi partilerin temsilcileri ile temasları sürüyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,  son olarak Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse ile bir araya geldi.

Kent sorunları masaya yatırıldı

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse de ilçe yöneticileri ile birlikte Başkan Ataç’ı ziyaret etti. Buluşmada kent meseleleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Köse yaptığı açıklamada, “Ahmet Ataç Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik, Tepebaşı Belediyesi'nin salgın sürecindeki çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Ayrıca Millet İttifakımız hakkında da değerlendirmelerde bulunduk. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Ataç da konuklarına ziyaretleri için teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024