×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kurt çalışanların İşçi Bayramını kutladı

Belediye Başkanı Kurt, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde çalışan Odunpazarı  emekçilerini ziyaret ederek kutladı.

Gündem 01/05/2021 17:19 01/05/2021 17:21

A- A+

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde çalışan Odunpazarı Belediyesi emekçilerini ziyaret ederek, İşçi Bayramlarını kutladı. Birimleri gezen Başkan Kurt’a CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak da eşlik etti.  

Önce kutladı sonra destek verdi

Başkan Kurt’un ilk durağı Hamamyolu oldu. Hamamyolu’nda çalışan temizlik işçilerini ziyaret eden Başkan Kurt, Belediye İş Sendikası’nın düzenlediği etkinliğe de katıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan Kurt, burada kısa bir konuşma yaparak işçilerin 1 Mayıs Birlik, Mücadele Ve Dayanışma Gününü kutladı. Her şeyin başının sağlık olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi işçilerinden dikkatli olmalarını istedi. Başkan Kurt, “Bugün burada çalışan arkadaşlarımıza merhaba diyerek, bayramlarını kutlamak istedik. Umarım ileride daha iyi şartlarda bu bayramları alanlarda kutlarız. 1 Mayıs İşçi Bayramınız kutlu olsun” dedi. 

Aşıda öncelik verilmeli

Milletvekili Utku Çakırözer de işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. 17 günlük tam kapanmanın aşılama için bir fırsat olduğuna dikkat çeken Çakırözer, “Herkes evinde, kapanmayan emekçi kesiminin bir an önce aşılanması gerekiyor. Kim onlar, temizlik işçileri, gazeteciler, polisler, şoförler. Bu kapanma dönemi aşılama için bir fırsat. Halkla temas halinde olan çalışanların bir önce aşılanması lazım. Emekçi sınıfının hakkının korunması sendikadan geçiyor. Buradaki arkadaşlarımız sendikalı ama Türkiye’de sendikalı olan işçi sayısı çok az. Sadece belediye emekçileri değil memurların, çalışanların tüm emekçilerin toplu iş sözleşmesi hakkını ele geçirmesi gerekiyor” diye konuştu. Çakırözer’den sonra konuşan Belediye İş Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak da işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. Azak, yaptığı konuşmada tüm işçi ve emekçilerin biran önce aşılanması gerektiğinin altını çizdi. 


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024