×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ortak hareket edecekler

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, belirli periyotlarla düzenlenen toplantılarda bir araya gelmeye devam ediyor.

Ekonomi 27/03/2021 12:42 28/03/2021 01:47

A- A+

Son olarak Muğla'da bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanları, 'Pandemi, Turizm ve Deprem' konularında fikir alışverişinde bulundular. Su kaynaklarının verimli kullanılması ile ilgili bildiriyi imzaladılar.


Tüm başkanlar katıldı


Aralarında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de bulunduğu , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve  diğer büyükşehir belediye başkanları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ev sahipliğinde bir araya geldi.


Geleceğimiz tarımda


Muğla buluşmasının açılış konuşmasını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yaptı. Ortak akı ve işbirliği içinde vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Gürün, “Bugün 21 Mart Nevruz bayramı, uyanış, diriliş ve yaradılış günü, rengarenk çiçeklerin, mutluluğa, umuda açtığı baharın müjdeleyicisi gün. Umuda ve mutluluğa ihtiyacımız var. İstanbul, İzmir, Adana’dan sonra dördüncü Büyükşehir başkanları buluşmamızı Muğla’mızda yapıyoruz. Toprağımıza, yerli tohumumuza sahip çıkıyoruz, köylümüzü, kooperatiflerimizi destekliyoruz. Çünkü ülkemizin geleceğinin tarım olduğunu biliyoruz" dedi.


Birlik, beraberlik vurgusu yapıldı


Açılış konuşmasından sonra “Pandemi, Turizm, Deprem” ana başlıklarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanları’na Türkiye’nin yakından tanıdığı alanlarında uzman isimler Prof. Dr. Kayıhan Pala, Prof. Dr. Naci Görür ve TÜROFED eski başkanı Osman Ayık tarafından sunum yapıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda diğer Büyükşehir Belediyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024