×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

O park görevlisine teşekkür belgesi

Levent Türkmen isimli park çalışanı, “insanlık hala ölmemiş” dedirten bir harekete imza attı. Türkmen’e teşekkür belgesi verildi.

Yaşam 24/05/2021 18:10 24/05/2021 18:10

A- A+

Sümer Mahallesi’nde temizlik çalışması yaparken bulduğu cüzdan ve evrakları kısa sürede sahibine ulaştıran Levent Türkmen isimli park görevlisi örnek davranışıyla “insanlık hala ölmemiş” dedirtti. 

Para ve çok sayıda resmi evrak buldu

Parkta unutulan ya da düşürülen cüzdan da kredi kartlarının yanı sıra bir miktar para ve çok sayıda resmi evrakında bulunduğu öğrenildi. Konudan hem amirlerini hem de cüzdan sahibini kısa sürede haberdar eden Levent Türkmen’in bu davranışı herkes tarafından takdirle karşılandı.

İnsanlık ölmemiş dedirtti

İçinde kredi kartları, bir miktar para ve birçok resmi evrakın bulunduğu cüzdanı sahibine kısa sürede teslim eden Levent Türkmen'e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan tarafından Teşekkür Belgesi verildi. Görev yaptığı parkta çalışkanlığı ile de vatandaşların takdirini kazanan Türkmen’e teşekkür belgesi takdim eden Genel Sekreter Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan, “ görevleri sırasında insanlık ölmemiş dedirten çalışma arkadaşlarımıza minnettarız” açıklamasında bulundular.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024