×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Su damlasının hikayesi

Yeni Yol İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri küçük yaşlarına rağmen uluslararası örnek bir projeye imza attılar.

Eğitim 02/06/2021 10:33 02/06/2021 10:36

A- A+

Pandemi döneminde uzaktan eğitimin tüm zorluklarına rağmen Yeni Yol İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri küçük yaşlarına rağmen çok önemli bir çevre etkinliği olan “WATER IS LIFE “ adlı e Twinning projesini tamamladı.

4 ayrı ülkenin öğrencileri katıldı

Konuyla ilgili açıklama yapan sınıf öğretmeni Cemile Yılmaz, “WATER IS LIFE “ adlı e Twinning projesini tamamladı. Projemizde 3 Portekiz, 1 İtalyan, 1 Azerbaycan ve 10 Türk ortak öğretmen ve öğrencilerinin yer aldığını söyledi.

Su damlasının hikayesi konu edildi

Yılmaz, proje ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Doğal kaynağımız olan suyu koruma ve kirletmeden gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan projemiz mayıs ayında sona erdi. Eğlenceli etkinliklerle öğrencilerimiz sosyal sorumluluklarını da yerine getirmiş oldular. Final ürünümüz Su Damlasının Portekiz’den başlayıp İtalya ve Azerbaycan’ı gezerek Türkiye ‘de son bulan hikayesidir. Bu hikayede su damlası hem kültürel hem de coğrafi bir gezi yapmış ve gezdiği yerlerde güzel dostluklar kurmuştur” diye konuştu.
                                                                                                                                    

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024